top of page

Jelenlegi termékpalettánk, melyeknél disztribútorok, kizárólagos forgalmazói joggal bírunk vagy megbízási szerződéssel rendelkezünk a nemzetközi piacon.

SKYBABY

ENERGY DRINK

2018-ban megszületett a Skybaby brand, az energiaitalok legújabb, trendi tagja. Egyedi receptúra alapján készült, a pin-up stílus jegyeit hordozza, és nagy sikerre számíthat a fiatalok körében is. 

DE LA VIE

VITAMIN DRINK

A Swiss Laboratory a svájci tradíció, illetve a modern orvostudomány eredményeinek felhasználásával egy kivételes italt alkotott. Az Alpok ültetvényein termelt gyógynövényekből készült vitaminital finom, és minden korosztály számára hozzájárul az egészségtudatos életmód fenntartásához.

CITY

ENERGY DRINK

Feel The Vibe!

Érezd a pezsgést! A City Energy Drink megalkotása során nagy figyelmet fordítottunk a kiváló minőségű alapanyagok felhasználására!

HERBAL NATURAL DRINK

A Herbal Natural Drink segítséget nyújt a relaxációban és javítja az alvás hosszát és minőségét egyaránt. Kortyojlon bele a Herbal Natural Drinkbe és eressze ki a fáradt gőzt!

GOODNIGHT DRINK

A Goodnight Drink egy gyógynövény tartalmú üdítőital, ami segít enyhíteni a stresszt és ösztönei a nyugodt alvást. Enyhén szénsavas, enyhén édes, különleges kaktuszfüge ízesítéssel.

START AIR!

OXYGÉNVÍZ

A VILÁG LEGTÖBB OXIGÉNJÉT TARTALMAZÓ PRÉMIUM VÍZ

Egy átlagos oxigénnel dúsított víznél harmincszor (30x) több stabilizált oxigént tartalmaz, és mint tudjuk az oxigén az élet forrása.
200-300x több oxigén mint a csapvízben.

Mr. ZOX ALOE VERA DRINK

24% Aloe vera tartalmú, szénsavmentes üdítőital kék szőlő ízesítéssel. Prémium minőségű, organikus összetevőkből készült, aloe vera zselé darabokkal! 

GRÁNÁTALMA JUICE

Frissen préselt, 100%-os organikus gránátalma juice, Kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal, hozzáadott cukor és adalékanyagok nélkül!

bottom of page